Web Analytics Made Easy - Statcounter

رودخانه چولهول در پلدختر طی یک هفته گذشته خشک شده و دسترنج چندین ساله کشاورزان این منطقه در حال نابودی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از پلدختر، رودخانه چولهول به‌طول حدود  40کیلومتر با عبور از کوه‌ها، زمین‌های کشاورزی و با ایجاد تلاقی در دل سنگ آبشار افرینه را ایجاد می‌کند و در دهستان افرینه به رودخانه کشکان می‌ریزد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بارش‌های کم و خشک‌سالی طی امسال و سال‌های گذشته، مدیریت نامناسب منابع آب، برداشت غیرمجاز، عدم نظارت بر کشت محصولات آبدوست و عدم اجرایی‌شدن احداث سد چولهول سبب شده‌است که این رودخانه طی روزهای گذشته از منطقه چم قبرستان تا افرینه به طول حدود 13کیلومتر از جریان بایستد و هیچ‌گونه آبدهی برای باغات نداشته باشد.

تنش شدید آبی در دیار چشمه‌ها/ خشکسالی جان چشمه‌های لرستان را گرفته استگزارش| روایتی تلخ از مصائب خشکسالی در لرستان/ فرونشست عمیق زمین/ خروج نفت و گاز از زمین‌های کشاورزی و چاه‌های آب + تصاویرتخریب مراتع لرستان ارمغان کاهش بارندگی و خشکسالی است / جلوگیری از کوچ زودهنگام عشایر استان100هکتار باغ چندین ساله انجیر منطقه دراغل بگیر که در اوج برداشت است بیش از یک هفته بوده که به‌سبب خشکی رودخانه آبیاری نشده‌است و باغداران شاهد از بین‌رفتن دسترنج چندساله خود هستند.

انتهای پیام/ 646/ن

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۰۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت رکورد گرمای هوا از غرب کره زمین به شرق رسید

 اروپا سال گذشته میلادی رکورد بیشترین روزهای گرم را تحمل کرد تا جایی که اسپانیایی‌ها برای بارش باران دست به دعا شدند، اما امسال نوبت ساکنین شرق و جنوب شرقی آسیا است که این گرمای شدید را تحمل کنند.

به گزارش ایرنا، تغییرات آب و هوایی چند سالی است که میانگین دمای هوای کره زمین را به شدت افزایش داده و نگرانی‌هایی را در مورد اینکه انسان چگونه می‌تواند خود را با چنین شرایطی وفق دهد، به وجود آورده است.

افزایش مرگبار دمای هوای زمین که سال گذشته قاره اروپا به ویژه کشورهای غرب آن را گرفتار کرده بود، حالا به آسیا و جنوب شرقی این قاره راه یافته است.

سرویس تغییرات آب و هوایی کوپرنیک اتحادیه اروپا با اشاره به تغییرات اقلیمی ناشی از فعالیت‌های انسانی، اعلام کرد که با وجود کاهش پدیده آب و هوایی ال نینو که به افزایش گرما منجر می‌شود، شرایط غیرعادی گرمای هوا رخ داده است.

داده‌های این موسسه نشان می‌دهد که از ژوئن سال گذشته، هر ماه رکورد دوره‌های قبل را زده در صورتی که آوریل ۲۰۲۴ نیز از این قاعده مستثنی نبود و ۱.۵۸ درجه سانتیگراد بالاتر از میانگین دوره ۱۸۵۰-۱۹۰۰ بود.

بر اساس گزارش سازمان جهانی هواشناسی سازمان ملل، آسیا سریعتر از میانگین جهانی در حال گرم شدن است.

از ماه گذشته میلادی کشورهای شرق و جنوب شرقی آسیا به علت گرمای شدید هوا با بحران‌هایی همراه بودند که آنها را در مقاطعی مجبور به تعطیلی ادارات و مدارس کرد.

2 مقام ارشد آژانس هواشناسی اندونزی امروز (چهارشنبه) گفتند که این کشور گرم ترین ماه آوریل خود را در بیش از چهار دهه گذشته تجربه کرده است. درحالی که اداره هواشناسی کره جنوبی روز گذشته (سه‌شنبه) اظهار نظر مشابهی را مطرح کرد و اعلام کرد که این کشور گرم ترین آوریل خود را از زمان شروع ثبت رکوردهای جامع در سال ۱۹۷۳ تجربه کرده و میانگین دمای روزانه بیش از ۲.۵ درجه نسبت به سال‌های گذشته بیشتر بوده است.

این اداره در بیانیه‌ای تاکید کرد که جریان‌های پرفشار «بر روی دریای فیلیپین و شرق تایوان ایجاد و در نتیجه بادهای جنوبی گرم» با فشار بالا به کره جنوبی وارد شدند.

در این منطقه، بخش‌های وسیعی از جنوب و جنوب شرقی آسیا به تازگی در اثر موج گرمایی که از میانمار تا فیلیپین را در نوردید، با گرمای سوزان مواجه شدند. ساکنان این مناطق ماه گذشته به دلیل افزایش دمای بی سابقه مجازات شدند.

بیش از ۱۰۰ رکورد دمای هوا در سراسر ویتنام در ماه آوریل ثبت شد، در حالی که بنگلادش و میانمار نیز شاهد شکسته شدن رکوردهای گرمای هوا در این ماه بودند.

فیلیپین از جمله کشورهایی بود که به علت گرمای شدید هوا مدارس خود را در هفته گذشته به مدت 2 روز تعطیل کرد و حالا اسقف‌های این کشور مردم را به خواندن دعای باران دعوت کرده اند.

طرح این درخواست یادآور دست به دعا برداشتن مردم یکی از شهرهای جنوب اسپانیا در آوریل سال گذشته است که پس از تحمل چندین هفته گرما آنها را به سمت دعا برده بود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بیمه محصولات زراعی در لرستان ۲۲ درصد افزایش پیدا کرد
  • تصاویر به هم پیوستن رودخانه سزار با رود گهر + فیلم | تفاوت رنگ آب ۲ رود را ببینید
  • ثبت رکورد گرمای هوا از غرب کره زمین به شرق رسید
  • افشای عمدی فایل صوتی ظریف به روایت سعید لیلاز /با خرابکاری در نطنز، این سایت چند ماه از کار افتاد /ایران زمین بازی را عوض کرده است
  • آلودگی آب رودخانه روستای سنقرآباد به لطف گاوداری + فیلم
  • پیکر بی‌جان ۲ فرد غرق شده در رودخانه نیاتک پیدا شد
  • زنجانی‌ها منتظر بارش تگرگ باشند
  • ادامه بارندگی‌ها در منطقه تا روز چهارشنبه
  • پیکر ۲ جوان غرق شده در رودخانه نیاتک هیرمند پیدا شد
  • ۲ دهه خدمت در منطقه محروم / روایت معلم غلامانی از زندگی معلمی